torstai 20. marraskuuta 2014

Kauden ensimmäiset piparit

Ihana lapsukainen oli leiponut ison kasan pikkuruisia pipareita, mahtavaa! Olen jouluihminen ja pidän joulun tuoksuista ja mauista. Kiva kun voi alkaa jo pikkuhiljaa miettimään joulujuttuja, ilman stressiä. Olen niitä ihmisiä jotka tekevät sen sortin joulun kun omat resurssit antavat myöden. En ole esim. ikinä tehnyt itse mitään laatikoita. Ihan vain siksi kun aikaa ei ole ollut. Ihan hyvältä on ne kaupankin laatikot maistuneet. Eikä meidän perheessä hirveän paljon niistä perustetakaan, joten ihan hyvä ratkaisu ostaa ne valmiina, suoraan kaupan hyllyltä. 

Tänä vuonna on taas ihanat joulupäivät kun tulee paljon vapaita, ajattelin viettää ne pari arkipäivää ennen joulua pois toimistolta. Kiva aloittaa kaikessa rauhassa joulupuuhat ja töissäkin hiljenee, varsinkin jouluviikolla. Vielä jokunen viikko ahkerointia kunnes joulurauha koittaa! 


Mutta ennen joulua on vielä kaikkea kivaa puuhaa tiedossa. Kuten tulevana viikonloppuna rakkaan ystävän nelikymppiset, hurraa! Ihana päästä tapaamaan juhlakalua ja ystäviä vuosien takaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti