tiistai 29. lokakuuta 2013

Photoshop & järki

Ohhoh, täällä on ollut hiljaista. Olen viettänyt sitku-blogielämää. Lueskellut vain muiden blogeja ja mielessäni marissut omaa saamattomuuttani. En ole taaskaan saanut aikaiseksi tuottaa mitään sisältöä tänne. Noh, on ollut pimeää, ei ole saanut hyviä kuvia. On ollut "kiireitä". Kuitenkin joka päivä ottaa päähän kun ei ole saanut aikaiseksi "Harmaafuksata" ;). Hyviä tekosyitä. Yritetääs taas olla ahkerampia.

Blogin sisältöä, perusajatusta olen myös miettinyt. Haluanko tästä sellaisen että joku tätä seuraisikin, kyllä haluaisin. Miten tästä sellaisen saisi?! Noh, kannattaisiko olla aktiivisempi? Kyllä kannattaisi. 

Ajattelinkin että jos en aina räpsi itse kuvia niin voisin alkaa myös ehkä hiemän syvällisemmin(kö) jotain täällä raapustaa. Siitäpä tulikin mieleeen Photoshop.

Viime aikoina olen törmännyt netissä "Photoshop"-naisiin. Myös esim. Kemikaalicoctailin Noora on paljon kirjoitellut aiheesta. Kritisoinut yliampuvaa kosmetiikkamainontaa.

Aihe on tärkeä ja hyvä että siitä puhutaan, mutta minusta vieläkin tärkeämpää olisi opettaa näille tuleville kuluttajille (esim. nuorille tytöille) myöskin kriittisyyttä. Juurikin sitä että kaikki mitä lehtien kansissa esitellään ei ole totta. Itse en lähtisi poistamaan ja taistelemaan yliampuvaa Photoshoppausta vastaan vaan mieluummin menisin pintaa syvemmälle. Olenkin omalle tyttärelle opastanut pienestä pitäen että esim. ripsivärimainosten ripset eivät ole oikeasti tuolla ihmisellä tuollaiset yms. Ja häntä lähinna huvittaakin yliampuvat kosmetiikkamainokset, eikä hän oleta että saa metrin pituiset ripset kun käyttää xx-ripsiväriä.


Ja tässä esimerkki Photoshoppaamattomista ripsistä :) 


2 kommenttia: