keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Laiskaa tukkajuttua

Ihastelen aina pitkähiuksisia leijonanharjoja naisilla. Niitä jotka föönaavat, puunaavat ja viitsivät aamuisin laittaa hiuksia... Minullekin on aika hyvin tukkaa suotu, mutta laiskuus iskee aina aamuisin. Nuttura on helppo pelastus ja tänä syksynä löysin nämä "puhelinrenkulat" joilla saa lyhyemmästäkin tukasta tosi kivan nutturan kieputettua.Muisto kesältä! Mitä isot edellä sitä pienet perässä. Meidän perheessä on 2 nutturapäätä. Tosin tytär kyllä nykyään aamuisin puunaa kuontaloa & hiuksia sinä aikana kun minä luen Hesaria :). 

Välillä yllätän itseni ja puleeraan arkiaamuisin hiuksia. Parhaan tuloksen saan kun kähertelen Remingtonin Volymizerilla. Sillä saa ihan parasta jälkeä. Helposti ja nopeasti tyveä kohotettua ja latvoja siloitettua loivilla kiharoilla. Suosittelen! Rillalta aikanani vinkin bongasin. 

Miten kauan käytät aikaa hiusten laittamiseen aamulla? Kuinka monta tököttiä tulee käytettyä?

2 kommenttia:

  1. Ihanaa että olet palannut! :) <3

    Pitäisköhän minunkin kokeilla tuollaista renksua. Yleensä kaikki yritykseni huolettomasta nutturasta ovat olleet tuhoon tuomittuja. Pituutta löytyy, mutta jotenkin kovin liukas tukka. Pöh.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Taru <3 mieltä lämmittävästä kommentista! Kylä tästä kiksejä saa kun tuottaa tekstiä ja kuvaa muiden iloksi :)

    Kannattaa kokeilla, rinkulat on tosi näppäriä. Laita jotain hiuspuuteria tai sitten sitä ihanaa Balmainin suolasuihketta, katoaa liukkaus hiuksista sen siliän tien.

    VastaaPoista