lauantai 14. syyskuuta 2013

Pala Italiaa Katajanokalla: Signora DeliziaPiipahdimme ihanan aurinkoisen, lämpimän LOPPUKESÄN päivän kunniaksi Katajanokalla suloisessa kahvila Signora Deliziassa. Lattea & cafe Americanoa meille vanhuksille ja Chinottoa tyttärelle. Minä tyydyin kaffeen, mutta seuralaiseni ottivat myös jäätelöä, aitoa italialaista gelatoa. Pikkuruinen kahvila Katajanokalla tarjoilee kävijöilleen pienen tai oikeastaan ison palan Italiaa. Ihana tunnelma, kuin hyppäisi suoraan Italiaan.

Kahvilassa soi tunnelmallinen musa, ja muutenkin fiilis oli kiva. Tässä kotona iltaa istuessani tuumin asiaa ja niinhän se on että tuollaisissa kivoissa pikku kahviloissa tunnelma on aina mukava. Siellä käy ihmiset jotka nauttivat elämästä ja kiireettömästä hetkestä. Sinne ei mennä marisemaan! Ainiin, eikä siellä vinguteta muovikorttia. Kahvilassa käy vain käteinen, ihanan vanhanaikaista, heh!

Kahvittelun jälkeen teimme pienen rundin Katajanokalla. Kyllä siellä on kaunista. Voi niitä onnekkaita jotka siellä ja muuallakin kestustassa wanhoissa taloissa asustavat. Se elämä tuntuu niin utopistiselta, itse kun asuu itä-Helsingissä aika hengettömässä aso-kodissa :). Onneksi taas huomenna on lotto, josko nyt tärppäisi?!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti