maanantai 25. helmikuuta 2013

Poimintoja hiihtolomalta


Tulipahan lomailtua! Loman luonne muuttui perjantaina. Kävi köpelösti kun satutin molemmat jalkani, vasemman jalan jalkapöytä murtui ja oikea jalka tärähti samassa hässäkässä muuten vaan pahasti. Tuli siis stoppi asioihin joksikin aikaa. Sairaslomaa 3 viikkoa! Toivottavasti jalat paranevat pian.

Mutta mennääs nyt ajassa takasin ja rustaan tähän lomaviikon kuulumiset. Olin muuten jopa kirjoittamassa postausta torstaina ja painamassa LÄHETÄ-nappulaa kunnes tapahtui se legendaarisin juttu: KAIKKI HÄVISI. En vielä tuota Pin It-nappulaa osaa hallita kunnolla ja sitä olin säätämässä ja onnistuin poistamaan yhdellä Enterillä koko postauksen kuvineen kaikkineen (vaikka olin tallentanut bloggerissa koko ajan). Tarkoitus oli kirjoittaa mm. Salutorget kahvittelusta, mutta sisällytetään se nyt sitten tähän hiihtolomapostaukseen. Ja muistimpa taas että kannattaa kirjoittaa muualle ensin ja siirtää sitten teksti ja kuvat erikseen yhdellä kertaa bloggeriin.  

Loma aloitettiin kotimaisemissa jääkävelyllä ja metsäretkeilyllä. Vuosaari on niin ihana kun luonto on lähellä. Lähdimme Aurinkolahden rannasta pienelle jääkävelylle, mutta koska meikäläinen hieman jännittää jäällä kävelyä niin piti mennä heti rantaa pitkin Uutelaan metsiin. Oli kiva ilma, ei kylmä ja muutenkin oli raikasta ja ihanaa kun loma alkoi. 

Aurinkolahti talvella 2013

 Uutela <3

Kävimme myös laskettelemassa Kouvolan Mielakassa. Aurinko alkoi paistaa samana hetkenä kun istumme hiihtohissiin, vau!

Kävelykatu Kouvolan keskustassa oli hyvin hiljainen arki-iltana.

Aurinko paistoi ja rinteet olivat hyvässä kunnossa.

Seuraavina päivinä palasimmekin takaisin kotiin ja tässä kuvia Salutorget aamiaisesta, ihana paikka! Olin kirjoittanut pitkät pätkät Salutorgetista, vähän sen historiaakin yms mutta nyt saattekin vain ihailla paikkaa muutaman kuvan kera. En jaksa muistella ”hienoja” kirjoituksiani uudelleen, hih. 


Ihana aamiainen valoisassa Salutorgetissa, slurpsis!


Salutorgetin ulko-oven yksi upeista koristeista

Loppuviikko menikin sitten kehnommissa merkeissä. Kompastuin kellarin rappusissa kyläillessäni siskoni luona ja siitä seurauksena murtunut jalkapöytä! Huh, sitä kipua… Ja vieraspaikkakuntalaisen vierailua terveyskeskukseen. Noh, pääsin röntgeniin ja murtuma todettiin. En saanut keppejä, on kuulemma hyvä ”rasittaa” jalkaa astumalla normaalisti ja pitäisi käyttää kovia kenkiä, esim. Puukenkiä. Nyt sitten seuraavat päivät ja viikot kuluvat kotisohvalla. On aikaa katsoa telkkaria, lukea blogeja, kutoa, virkata, lukea kirjoja, lehtiä, haaveilla… Onneksi lapsukainen ja mies jaksaa ahkerasti passata minua, iso kiitos perheelle avusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti