maanantai 25. helmikuuta 2013

Lehti vai kirja vai molemmat?

Lehdet ovat kuuluneet elämääni jo hyvin monen vuoden ajan. Rakastan naistenlehtiä, sisustuslehtiä, lifestylelehtiä... Ilokseni viime syksynä bongasin ihan uuden konseptin: magazine + book = MOOK. Eli lehden ja kirjan "yhdistelmä". Katso täältä googlehaun kuvia aiheesta.

Anu Harkki & co ehti Suomessa ensimmäisenä vallata tätä alaa ja julkaisi ihanan Kotoliving-lehden. Ulkomaisista lehdistä olen päässyt tutustumaan The Simple Thingsiin & kuvasta puuttuva Flow Magazine.

Nämä lehdet inspiroivat ja saavat aikaan wau-huudahduksia vähän väliä. Lehdet on taitettu hienosti, paperi on laadukasta ja niitä haluaa säilyttää. Lehdistä löytyy hyvää materiaalia askarteluihin, origami-töihin ja vaikka mihin. Voi esim. pikkutauluja tehdä, niin on laadukkaat grafiikat lehdissä.

Nyt kun on vain aikaa sohvailla niin nämäkin lehdet saavat kyytiä. Insipiroidun ja suunnittelen että mitä kaikkea kivaa voisin toteuttaa tästä sohvalta käsin ja mitä kaikkea voin puuhastella sitten kun pääsen taas paremmin liikkumaan. Kotonahan minultakin löytyy yhtä sun toista askartelu, ompelu, helmityö yms roipetta ja KAIKKI on hujan hajan kohta 2 vuotta sitten tapahtuneen muuton jäljiltä. Kovasti on ollut tarkoitus laittaa oma ompelu/askartelu-nurkkaus mutta jahkailuvaiheeseen on jäänyt. Ehkäpä sitten kun pääsee liikkumaan paremmin niin toteutan tuon nurkkauksen.


2 kommenttia:

  1. Oi, rakastan näitä, kulutin omaisuuden viimeksi lentokentällä ulkomaisiin ihanuuksiin. Tuo The Simple Things näyttää todella herkulliselta. Ja hei, hieno Pin it -nappula. ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitti, nappula on vielä hakusessa mutta kyllä se tuntuu toimivan :). Simple Thingsiä saa ainakin Stockalta ja Akateemisesta, hopi hopi ostoksille!

    VastaaPoista