keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Siivouspäivä lähestyy

Olen aloittanut pikkuhiljaa valmistelut lauantaita varten. Silloin vietämme valtakunnallista Siivouspäivää jolloin kaupungit muuttuvat kirpputoreiksi.  Tässä lainaus Siivouspäivän saitilta:

Siivouspäivä on kierrätyksen, vanhojen tavaroiden ystävien ja kaupunkikulttuurin uusi juhlapäivä. Siivouspäivä muuttaa kaupungit isoiksi kirpputoreiksi ja markkinoiksi, joille kuka tahansa voi tuoda ylimääräiset tavaransa myytäväksi tai annettavaksi. Seuraavan kerran la 25.5. 

Tarkoitus on myydä omia vaatteita, astioita, roinaa ja roipetta ihan tuossa omalla etupihalla kadun varrella. Emme jaksa nyt lähteä yhteismyyntipisteille joita meidänkin kaupunginosasta löytyy. Kiva kokeilla tälläistä omaa kotikirppistä. Ja sen mitä jää myymättä voi sitten mennä myymään kesällä vaikka Hietsuun. 

Kävin äsken "laputtamassa" naapuruston jätekatokset näillä kätevillä Siivouspäivän omilla matskuilla. Niitä saa Siivouspäivän materiaalipankista. Ja yksityiset henkilöt saavat vapaasti käyttää materiaaleja, jiihaa!

Toivottavasti sää sallii meitä kirppistelijöitä!


Alkuviikosta finalisoin tyttären kummitätinsä kanssa aloittamat taimien esikasvatukset. Olivat laittaneet Elämänlankaa ja Hajuhernettä parisen viikkoa sitten kasvamaan. Täytyy myöntää että itse en ole koskaan saanut aikaiseksi taimien esikasvatusta(kaan). Nyt oli kiva puuhastella kasvaneiden taimien kanssa ja istuttaa ne ulos laitettavaan laatikkoon. Laatikon sijoitin terassille tuollaisen "kullitetun" lipaston päälle. Olen kultaisella spraymaalilla maalannut vanhan Ikean lasten kaapin. Tuonkin räpellyksen tein ilman mitään esivalmisteluja yms niin maalista tuli osittain hieman valuva yms. mutta toisaalta pieni rosoisuus kuuluu asiaan. Vaihdoin myös nupit lipastoon, ihanat isot bling blingit, sopii hyvin kultaan <3.

 Ihanaa kesäkuun odottelua kaikille! Se alkaa jo ENSI viikolla!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti