sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Puhtaat ikkunat ja valoisia varjoja

Alakerran ikkunat on pesty, hurraa! Yläkerran ikkunat pestään sitten myöhemmin. Miten tuo ikkunoiden pesu on aina yhtä vaikeaa?! Tai lähinnä se aloittaminen, äkkiähän ne sitten tuli kirkkaiksi kun fairiin ja lastaan tarttui. Ihanaa miten taas näyttää koko asunto paljon siistimmältä kun ikkunat loistavat. Pesu-urakan jälkeen onkin kiva palkita itsensä lasilla valkkaria, nami nami! Viini oli uusi tuttavuus, etiketin perusteella valitsin sen ja oli hyvä valinta. Suosittelen You, me & the gatepostia muillekin. Ja jälkkäriksi ihanaa suklaajäätelöä, slurpsis! Dinnerin valmistin jääkaapista löytyvistä salaattiaineksista ja tuhdimman puolen ruokaan sain avokadosta. Se on ihanaa!

Paistoipa muuten aurinko hienosti keittiönpöydälle. Pääsin vangitsemaan nämä Niva-lasin varjot Kaunista on.

Tytär innoistui järjestämään huoneen uuteen uskoon! Huonekalut vaihtoivat (ties kuinka monetta kertaa järjestystä). Huoneesta tuli taas palon avarampi. Muistan kuinka itsekin naperona ja varsinkin teininä aina vaihdoin järjestystä huoneessani ja kuinka kivaa oli huomata että uusi järjestys on paljon parempi kuin vanha. Samalla saatiin tyttären huoneesta megapölyt pyyhittyä ja muutaman vaateparrenkin laitettua ensi lauantain Siivouspäivää varten. Olemme osallistumassa omalla pihalla kotikirppikseen, jiihaa!

2 kommenttia:

  1. Onnea! Mun ikkunanpesu on vieläkin enimmäkseen suunnitteluasteella :D Sait kyllä tuon inhan toimen kuullostamaan niin helpolta, että aloitankin ehkä jo ensi viikolla! Maailma kirkastuisi kummasti jos näkisi kunnolla edes ulos :)

    VastaaPoista
  2. Heh, kiitoksia! Aloittaminen on aina hankalaa ja vaikeaa! Mutta kyllä oli ihana tänäaamuna hipsiä keittiöön kahvinkeittoon kun ikkunat loistivat! Tsemppiä sinne ikkunoiden pesuun :)

    VastaaPoista