lauantai 25. toukokuuta 2013

Fashion Stock Sales Vanhalla vielä tänään, hopi hopi sinne!

Meinasi tulla hätä käteen juhlakenkien metsästyksen suhteen. Talvella murtunut jalka on vielä kovin vaativa eikä korkkareita voi kuvitella pitkään aikaan jalkoihin. Ensi viikonloppuna juhlitaan tyttären ala-asteen päättymistä ja serkun ylioppilaaksi pääsyä. Ajattelin käydä kokeilemassa kepillä jäätä josko Vanhan Fashion Stock Salesista olisko kengät löytyneet - ja löytyihän ne. Saanko esitellä ihanat Hanna Sarén puukengät!!! Ja "Sulo Viléninä" ne piti ostaa koska sain halvalla. (muistatteko miten Emilia Vileeeeen lausui aina sukunimensä?? Tuli tuosta Hannan sukunimestä mieleen, ja siitä kun "sain halvalla" kuten Sulolla on tapana sanoa.) Tirsk!

Menkää lauantaina Vanhalle jos kynnelle kykenette! Siellä oli vaikka mitä ihanuuksia. Minna Parikan kenkiä, Lumin laukkuja yms yms. 


Minä lähden pikkuhiljaa nukkumaan ja valmistautumaan huomiseen Siivouspäivän kotikirppikseen. Tavarat on roudattu eteiseen ja aamulla sitten ovi auki ja kirppistä etupihalle, ihanaa! Ja illalla on tiedossa jotain todella mukavaa. Ysäridisko Lohjan Tanhuhovissa, juhuuuuuuuuuu! Törkeät vaatteet hankittuna ja illan kampausta ja meikkiä jo suunniteltu. Iso heitto otsalle ja paljon sinistä luomaria & poskipunaa enemmän kuin laki sallii. Your my heart your my soul <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti