lauantai 6. syyskuuta 2014

Teatterimuseo Helsingin Kaapelitehtaalla tarjoaa elämyksiä kaiken ikäisille

Kävimme katsomassa Valokuvataiteen museossa #snapshot näyttelyn jokunen aika sitten. Sen jälkeen eksyimme myös Teatterimuseoon. En ole käynyt siellä aikaisemmin ja yllätyin positiivisesti miten kiva paikka se oli, varsinkin meille aikuisille. Näyttämön takana oli puvustamo, jossa sai kokeilla vaatteita, kunhan laittaa takaisin nätisti.

Aluksi ajattelin että en minä nyt jaksa mitään sovittaa, mutta rekeistä alkoi löytymään toinen toisistaan ihanimpia luomuksia ja museossa hurahti pari tuntia pukuja sovitellessa, ja teatterimusaa soitellessa. Olimme pitkään ainoat asiakkaat, saimme häärätä rauhassa.

Luin museon saitilta myöhemmin että siellä järjestetään myös työpaikoille tykypäiviä ja lapsille synttäreitä yms. Varmasti todella mieleenpainuva tilaisuus jokaiselle osallistujalle, iästä riippumatta!

#snapshot näyttely oli myöskin todella hieno kokemus. Moderni nykyajan meininki! Kiitos museolle upeasta ajan hengessä olleesta näyttelystä. Siellä oli hauska seurata mm. kun vanhempi pariskunta otti toisistaan innokkaana selfieitä, ja olivat sukulaisille sitä lähettämässä suoraan näyttelyssä olevalla tietokoneella. Bongasin sieltä myös uuden seurattavan Instagramista, hauskan koiran erilaisissa tilanteissa: Thiswildidea.Menkää tekin museoon, varsinkin tuonne Kaapelitehtaalle jossa nämä meidän visiteeraamat museot sijaitsevat. #snapshot näyttely on vielä 18.1.2015 asti, joten aikaa on!

2 kommenttia:

  1. Hih, voi miten hauska vetonaula tuo vaatteiden kokeilumahdollisuus! Ja kerrassaan upea kermakakku-tomaatti(?) mekko! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia, mekko oli kyllä mahtava! Ja ihan oikeasti tuo paikka oli maaginen, ihan taantui lapsen tasolle ;)

    VastaaPoista