keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Pari päivää Tallinnassa

Piipahdin tyttären kanssa parin päivän pyrähdyksen etelässä. Hyppäsimme Eckerölinen Finlandian kyytiin maananataina aamutuimaan ja paluu kotiin oli eilen illalla. Maanantaina sää ei suosinut matkailijaa, mutta eipä meitä pikku sateet haitanneet. Kävimme Toompean mäellä ja vanhassa kaupungissa perinteisiä pikkubutiikkeja. Tyttären matkan taisi kruunata Viru-keskuksen Zaran alerekit. Matkaan tarttui paitoja ja yhdet pöksyt. 

Eilen kävimme vaikuttavassa Titanic-näyttelyssä, suosittelen sitä kaikille! Kannattaa käydä katsomassa jos helmi-maaliskuussa vielä menette Tallinnaaan. Näyttelyssä ei saanut kuvata, joten voitte vain kuvitella miltä näytti ja tuntui kävellä Titanicin käytävää, katsella A-luokan hyttiä ja tavaroita joita laivasta oli säilynyt: astioita, koruja, vaatteita, huonekaluja, wc-kalusteita etc.

Yövyimme von Stackelberg hotellissa, aivan valloittavan ihana paikka sekin. Taisi tulla meidän vakihotelliksi (viimeksi pari vuotta sitten Tallinnassa käyneenä voi toivoa että seuraava reissu olisi hieman aikaisemmin....). 

Kiva oli vaihtaa maisemaa vaikkakin vain pariksi päiväksi!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti