keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Viikko Ahvenanmaalla

Viime viikko hurahti ihanissa Ahvenanmaan maisemissa. Pakkasimme auton täyteen ja suuntasimme Turun kautta Maarianhaminaan. Meillä käynti oli ensimmäinen laatuaan. Olimme matkassa ystävien kanssa jotka ovat jo muutamana kesänä vuokranneet mökin sieltä. Otimme Ålandsresorin kautta viiden hengen mökin. Saitin kuvien perusteella yllätys oli suuri kun mökki ja tontti olivat PALJON upeammat mitä osasimme odottaa! Suosittelen lämpimästi Fiskebon mökkiä, käykää kurkkaamassa lisätietoa täältä.

Ihailimme maisemia, kiertelimme paikallisia nähtävyyksiä ja kävimme myös futismatsissa. Ruoat olivat hyviä, sekä ravintoloissa että itse tehtynä. Miehet kalastivat ja saivatkin ahvenia. Suurin oli yli 900 grammainen. Savustimme ja paistoimme pannulla niitä. Lähiruokaa, slurpsis! Ensimmäisenä päivänä nautiskelimme myös paikallista herkkua: Ahvenanmaan pannukakkua. Hyvää oli.

Ahvenanmaa jätti hyvän merkin sydämeen, sinne menemme myös ensi kesänä! Suosittelen teille kaikille muillekin jos sykähdyttäviä maisemia, ihania ihmisiä, ja mahtavia sapuskoja haluatte nautiskella. Ainiin, myös hyvän oluen ystävälle Ahvenanmaa on kultaa. Jos käytte Stallhagenin panimolla niin ottakaa myös ruokaa. Ihanat annokset lihaa, kala tai kasviksia oli tarjolla.

Kuvapläjäys, var så god:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti