perjantai 17. elokuuta 2012

Ensimmäinen työviikko loman jälkeen ohi

Johan hurahti nopeasti ensimmäinen työviikko loman jälkeen. Lapsukaisen tanssiharrastus pyörähti käyntiin ja teimme pienen kierroksen kaupungilla tanssin jälkeen. Suuntasimme Senaatintorille HEL_FWRD / Fashion Villageen. Porukkaa oli vähän, huomenna varmasti isommin väkeä kun siellä on enemmän tapahtumia. Kiertelimme kontit, osallistuimme arvontaan. Minä haluan voittaa 300 € Samujin tuotteisiin.... Ja käyttäisin sen ostamalla tämän laukun.

Olemme perinteisesti käyneet perjantaitanssin jälkeen kaupungilla kahvilla, siitä alkaa viikonloppu! Ihania arjen rutiineja, niistä nauttii loman jälkeen.

Madara myi vanhat purtilot alennuksella pois, löytyi ihoöljyä ja putsari. Halvalla kun saa niin pakko ostaa. Menkää lauantaina ostamaan loput pois! Siellä oli paljon hyviä tuotteita alelaarit pullollaan. Siis - 50 %, kipin kapin Senaatintorille.

Jos  minulla olisi tontti meren rannalla mutta ei mökkiä - ostaisin sinne kenties Koya Oy:n Majan. Avaimet käteen hinta alkaen 80t €. Olipa hauska ilmestys keskellä isoa kirkkoa:


Ison kirkon portaat näkyivät mökin peräkammarista.


Kaunis valaisin: Design Henna Mantere 
Tanssija taljalla.Olohuonetta, COOL!
Pihaa, tähän tulis niinku nurtsia ja sellaista.Madara & pulloeläin
Lopuksi kävimme Kiseleffin talossa jätskillä. Ikävä on vanhoja käsityöläisiä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti