tiistai 15. huhtikuuta 2014

Tilanne vaatii tärpättiä

Sattuipa tänään jotain mitä ei tällä kohta 14-vuotisella äitiyden uralla ole koskaan tapahtunut. Lapsukainen kiikutti äidin pesupalveluun purkan tahrimat farkut! Hän oli kahvilassa saattunut istumaan tuoliin josta oli jollain ihme konstilla tarttunut monta eri kokoista tahraa purukumia -yöööök! 

Googlailin tahranpoisto-ohjeita ja osa suositteli pakastamista, osa suositteli teipillä tarroittamista, mutta parhaan niksi korren veti tärpätti! Ajattelin kokeilla kun muillakin se tuntui toimivan ja hurraa: purkkaa ei ole pöksyissä enää. Heitin farkut vielä pesukoneeseen että saan tärpätin hajun pois. Toivottavasti puhdistuvat siellä lopullisesti!

Aamulla muuten muistin kahvia keittäessä että pääsiäisruohot piti istuttaa illalla. Tai oikeastaan viikonloppuna. Löysin onneksi multaa ja siemenet olin sentään ajoissa ostanut. Heitin ne multaan ja kelmutin vielä josko se nopeuttaisi ruohon kasvua. Eihän niiden tarvitse täydessä terässä heti perjantaina olla, ei tässä niin tarkkoja olla. Pääasia että ruohot ovat nyt tulossa ja kohta päästään nauttimaan neljästä vapaapäivästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti