maanantai 14. huhtikuuta 2014

Hyviä vai huonoja (teko)syitä?

On ollut taas kovin hiljaista täällä blogin puolella. Olen listannut mielessäni hyviä tekosyitä hiljaisuuteen:
  • ei ole muka aikaa
  • huono valo asunnossa
  • en saa aikaiseksi tekstiä enkä kuvia
  • ihan tylsiä juttuja, ei ketään kiinnosta minun ajatukseni
Ja kaikki nämä syyt ovat hauskoja siinä mielessä, että olen kuitenkin kuvannut asioita ja suunnitellut postauksia. 

Sitä on niin helppo olla aloittamatta asioita. Ja niin vaikea aloittaa! Mikähän siinä onkin että toimeen tarttuminen on välillä ihan älyttömän vaikeaa, mutta sitten kun puuhaan ryhtyy ja nautiskelee tekosiensa tuloksia niin harmittelee ettei toteuttanut aikomuksia aikasemmin.

Tänään esim. kun tulin töistä ja ajattelin että en millään viitsi tehdä herkkulevitettä leivälle. Niin paljon helpompaa olisi ollut vain laittaa Voimariinia (kyllä kutsun Oivariinia vielä Voimariiniksi, ja NAUHOITAN Kauniit ja Rohkeat yms. hassua). Tässä nyt kuitenkin istun tyytyväisenä masu täynnä yrttilevitteellä voideltua leipää. Ja kyllä kannatti, oli paljon parempaa kuin pelkka margariini ja siivu juustoa. 

Välillä mietin että voisin kirjoittaa myös pelkkiä tekstipostuksia ilman kuvia. Mutta haluan kuitenkin että tämä on myös kuvapäiväkirja. Pelkän tekstin tuottaminen toki olisi paljon helpompaa, mutta en nyt ainakaan tässä vaiheessa halua pelkkää tekstiä tuottaa. Siispä nyt tämän lusmuilupostauksen päätteeksi liitän mukaan kuvan joka on jäänyt julkaisematta joidenkin alussa esiteltyjen tekosyiden vuoksi.
ps. Ja miten hyvä tunne tästä tulikaan kun saa aikaiseksi päivitettyä blogia, jiihaa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti