lauantai 19. huhtikuuta 2014

Aurinkoisia ja lämpimiä hetkiä, ihanaa pääsiäistä kaikille!

Pitkänperjantain hypetystä oli ihanan aurinkoinen keli! Eilen taisi olla ensimmäinen oikea kevätpäivä. Itsekin innostuin lähtemään juoksulenkille kun vihdoin tarkeni ilman pipoa ja hanskoja. Ja aah sitä tunnetta kun vapaapäiviä on vielä 3 edessä. Kyllä tämä pääsiäinen katkaisee kivasti arjen puurtamisen. Itse en niinkään hengellinen ihminen ole ja nautin lähinnä tästä vapaasta jota pääsiäisen kunniaksi voi viettää. 

Ohessa kuvia eiliseltä juoksulenkin jälkeiseltä "iltalenkiltä". Kipitin miehen kanssa illalla tutustumaan uuteen "lähiravintolaan" noin kahden kilometrin päähän kotoa. 

Rastilan Kartanoon on avattu uusi kiva Ravintola Lähiö. Viime kesänä kävimme kerran Villa Villingenäsin Frittibrunssilla ja nyt samaiset yrittäjät ovat avanneet ravintolan Rastilaan. Lähiössä tarjoillaan illallista, lounasta, aamiaista ja brunssi. Ei olla ehditty vielä testaamaan kun hanaolutta ja Coronaa, mutta ihan varmasti mennään ainakin brunssi kokeilemaan.

Tänään teimme päiväretken Tampereelle. Kävimme katsastamassa Andy Warholin näyttelyn Sara Hildénin taidemuseossa. Näyttely oli hieno, mutta itse petyin tuotteistukseen. Odotin että museolla olisi ollut enemmän Warhol-tuotteita myytävänä. Oli vain 1 kirja & muutama postikortti. Lieneekö museo laiskana vai eikö muka näyttelyyn olisi saanut mukaan pientä myymälää josta olisi voinut ostaa Warhol -kyniä, -vihkoja, -laukkuja, -t-paitoja yms.?! Kenties ekologinen päätös?

Museon jälkeen kävimme Kauppahallissa syömässä ja piipahdimme Studio 25:ssa. Mies ja tytär löysivät itselleen farkut ja minä uuden tuoksun: Barfly. Tämä unisex-tuoksu on tosi raikas uusi tuttavuus. Käykää kurkkaamassa täältä lisätietoa.

Kiertelimme vielä päivä päätteeksi hetkisen verran Tampereella ja minä ihailin taas vanhoja teollisuusrakennuksia ja punaista tiiltä! 

Pitkä varjo iltalenkillä.
Rastilan Kartano, Ravintola Lähiö.

Upea Vartiokylänlahti
Muisto viime kesältä, Villa Villngenäs.
Rastilan Kartano
Andy Warhol, Sara Hildénin taidemuseo


Virkkasin uuteen työpaikan tunnisteläpyskään äänetömän kaulanauhan ilman mitään kilkuttimia ja renkuloita. Tiistaina sitten selviää miten tuo virkutin toimii käytännössä. Onneksi siihen on vielä aikaa ainakin pari päivää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti