lauantai 26. huhtikuuta 2014

Aurinkoa ja kirppislöytöjä

Eilinen ilta kruunasi arjen kiireet, kipitin miehen kanssa Vuosaaren huipulle. Asumme aika lähellä ja taitaa olla niin että minä en ole tuolla ihan korkeimmalla huipulla koskaan käynyt. Ja tosiaan yli 15 vuotta tällä seudulla on jo asuttu. Puolessavälissä rinnettä olen joskus käynyt kääntymässä. Paikka on satumaisen ihana. Sinne kannattaa mennä katselemaan auringon nousua tahi laskua. Upeat maisemat.

Tänään kävimme pitkästä aikaa Hietsun kirppiksellä. Tein "huippulöytöjä": ihana vihreä nahkasormus (50senttiä), muutama tunika (3 & 4 euroa), ja Filippa K velourpöksyt 5 euroa, jee! Kirppiksen jälkeen käytiin hallissa kahvilla ja siitä suuntasimme keskustaan moikkaamaan ystäviä. Matkan varrella Bulevardilla oli pihakirppis. Sieltä mukaan tarttui ihana vanha (todella pölyinen ja muutenkin vähän kellahtunut...)Ekenäs kartta kehyksineen. Taulu maksoi kokonaista 2 euroa! Ja se löysi paikkansa yläkertaan menevien rappusten seinältä, kotoisaa!

Onpa ollut ihana viikonloppu, kyllä tuo aurinko vaan saa ihmeita aikaan. Siis sisäisesti, en tuosta ruskettumisesta niinkään ole innostunut :).

Lopuksi vielä kännykkäkuvia tältä päivältä ja eiliseltä vuorikiipeilyltä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti