keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Twin Peaks: The Return

Voi sitä jännitystä ja mystisyyttä mitä Twin Peaksiin liittyi silloin 25 vuotta sitten. Sarja oli jotain aivan käsittämätöntä, mitä ei koskaan ennen ollut nähnyt. Rakastin Twin Peaksin musiikkia ja kaikkia outoja tyyppejä, unohtamatta komeaa Bobbya ja jumalaisen kaunista Audreytä.

Twin Peaksin paluu oli siis hyvin odotettu ja oli pakko hommata HBO Nordicin 1 kk:n ilmainen kokeilu jakso, että pääsen heti tuoreeltaan näkemään uudet Twin Peaksin neljä jaksoa. Alku oli lupaava, ihana vanha tuttu musiikki tempaisi heti mukaansa:


Ensimmäiset jaksot olivat ihan uutuuden viehätyksessään upeita, mutta kolmas jakso oli jotain aivan ihmellistä ja ällöttävää, että teki mieli lopettaa katsominen siihen. Annoin kuitenkin Twin Peaksille mahdollisuuden :) ja katsoin myös neljännen jakson. Se oli onneksi hieman "normaalimpi" kuin edeltäjänsä. 

Täytyy sanoa, että aika hiljaiseksi veti kaikki neljä jaksoa. Todellakin taattua Lynchiä, kuten Hesarin arviossakin kirjoitetaan. Nyt voi tässä hieman sulatella ajatuksia, kunnes uusia jaksoja 4.6. alkaen julkaistaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti