keskiviikko 10. joulukuuta 2014

First Aid Kit hurmasi Savoy-teatterissa

Kesällä ostetut konserttiliput pääsivät vihdoin käyttöön. Kävimme eilen katsastamassa ihanaisen First Aid Kitin loppuunmyydyssä Savoy-teatterissa.

First Aid Kit hurmasi heti ensi soinnuillan, aah mikä elämys. Ruotsalaisten siskosten luotsaama bändi kuullosti livenä paremmalta kuin levyltä, testaa vaikka:


Nuoret laulajattaret ottivat yleisön ihastuttavalla tyylillään vastaan. He jutustelivat mukavia pitkin keikan ja lauloivat muutaman biisin (ainakin yhden...en muista oliko toinenkin) ilman mikkejä. Astuivat vain lavan edustalle "paljaana" yleisön eteen ja lauloivat todella kauniisti. Minun takana istuva henkilö liikuttui tuon esityksen lopussa niin kovasti että melkein pelästyin että kohta siellä ulvotaan kunnolla :), ihan kuin Vain Elämää!

On tässä muutakin mukavaa tapahtumassa, syyslukukausi on päättymässä koulussa. Tänään oli viimeinen koe ja ensi maanantaina viimeinen ryhmätyön esitys. Tähän mennessä kaikki kurssit ovat menneet läpi, innolla odotan että loputkin menevät niin pääsee ensi viikon jälkeen sekä töistä että koulusta hetkiseksi lomalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti