tiistai 8. heinäkuuta 2014

Puhdistus

Kävimme jokunen päivä sitten asuntonäytössä. Pientä kotikuumetta on ilmassa ja sitä täytyy kasvattaa Oikotiellä surffailulla ja näytöissä hiippailuilla. Asunto, jota kävimme katsomassa oli todella ihana tunnelmaltaan, mutta ei meidän uusi koti. Niin monta miinusta löytyi että emme lähde vielä kauppoja hieromaan. Mutta jotain hyötyä tuosta käynnistä oli. Olemme jo pitkän aikaan harmitelleet tätä hamstraus ja "romunkeruuvimmaa" joka on vaivannut jo vuosia meitä. Nyt päätimme taas riisua kaappien sisältöjä ja varasin Hiestun kirpputorilta pöydän. 

Tänään oli hyvä päivää myydä, oli aurinkoinen keli. Uskalsin sunnuntaina varata tälle päivälle pöydän kun säätiedotus lupasi pelkkää poutaa ja hyvää tuulta muutenkin. Hietsu ja muutkin ulkokirppikset ovat siitä sukkelia että ilma vaikuttaa niin paljon päivän onnistumiseen. Jos vähäänkään sataa vettä niin kyllä siinä myyntipäivä menee hukkaan. 

En ole pariin vuoteen käynyt Hietsussa myymässä ja iloisesti yllätyin kun näin kesäisenä arkitiistaina kauppa kävi tosi hyvin. Takaisin kotiin tultiin paljon kevyemmällä kyydillä, ja loput roippeet myydään syksymmällä Vantaan Lanttilassa. Ellei innostuta joku lomapäivä vielä uudelleen Hietsuun menemään.

Kirppiksillä, varsinkin noilla perinteisillä ulko sellaisilla on aina ihana tunnelma. Ihmiset, heidän tarinat ovat ne päivän kohokohdat. Varsinkin jos tarinat ovat niitä joista itsekin jaksaa innostua. Välillä sitä törmäilee kirppiksillä noihin "ei penaalin terävimpiin kyniin", ja oikein naurattaa kuinka moneen junaan meitä on. Välillä melkein pelottaa, että huh minkälaista sakkia sitä "vapaana" liikkuu mutta toisaalta nuo suupaltit kylähullut ovat ihan harmittoman hauskoja. Aina ei vain ehkä jaksaisi kaikenmaailman juttuihin vastailla, mutta toisaalta se on niin ihanaa kun kirppiksellä vastaa vain itsestään. Ei ole kenenkään palveluksessa ja saa vastata asiakkaille juuri niinkuin ajattelee, heh!

Nuuhkaiskaa syvään ja nauttikaa näistä ihanista kukkasista, saimme äidiltä tuomisiä kun viikonloppuna juhlittiin tyttären syntymäpäiviä! Kuvaa ei muuten ole käsitelty ollenkaan, hauska rajaus tuli alareunaan tuon mahtavan auringon helotuksen johdosta!2 kommenttia:

 1. Heh, en ole nyt vuosiin käynyt kirpparilla myymässä mutta tunnistin heti mainitsemasi lajityypin :D Outoja hiippareita ja "pulputtajia" vilisee kirppiksillä, jos jossain. Harmittomia, mutta meneehän niihin hermot vähintään kerran päivän aikana ;D Minulla ainakin.

  Onnea uuden kodin etsintään! Ja onpa hauska tuo kuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että sinäkin tunnistat tyypin :D. Mietin jo että tohdinko kirjoittaa heistä, saan vielä itse sen hullun leiman, hi hii!

   Kiitoksia, meillä on kevyt etsintä menossa. Jos joku superihme tulee vastaan niin tartutaan täkyyn.

   Poista