maanantai 21. huhtikuuta 2014

Lehtipinon häivytystä, ja samalla puhdistuu myös mieli

Siinä se nyt on, oikeasti noin metrin pienempi lehtipino. Niitä vaan kerääntyy. Ei lehdet lukemalla lopu :D. 

Olen pitkittänyt tuon pinon siivoamista pitkään. Nyt on kumman kevyt olo kun sain järkättyä lehdet. Osa meni kirjahyllyyn (käsityö- yms lehdet joihin haluan palata), osa meni kierrätykseen (ne jotka olen jo lukenut), ja osa jäi tuohon laatikkoon odottamaan lukijaansa. Ihan söpö pieni pino. Pitäisi pitää tuota korin reunaa rajana, uusia lehtiä ei hommata ennenkuin vanhat on luettu.
Seuraava puhdistava pino on rappusten alla oleva tyhjä tila johon on kerääntynyt vaikka mitä. Meillä on hassun vähän säilytystilaa vaikka huoneistossa on yli 100 neliötä. Tuo rappusten alaosa on näppärä paikka minne voi "piilottaa" tavaroita. Nyt vaan sinnekään ei mahdu enää mitään, ja kaikista kivointa olisi että tila olisi ihan tyhjä. Tosi jonkun kivan pienen valaisimen sinne voisi laittaa.... Palataan tähän kun tila on tyhjänä.

Huomenna koittaa taas arkinen puurtaminen. Ihanaa kun on lyhyt viikko edessä, jotenkin tämä kevään valoisuus saa aikaan sen että omia puuhailuja olisi paljon kivempi tehdä kun töitä. Tosin aina vapaan jälkeen arki tuntuu vaikealta mutta vapaakaan ei tuntuisi miltään ilman arkea. Hurraa huomiselle arjelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti