keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Hyvää Uutta Vuotta 2014Eilen oli ihana ilta! Illan vietimme poikkeuksellisesti kaupungin humussa. Söimme hyvin, rakkaan ystäväperheen kanssa. Paikaksi valitsin Töölöstä Trattoria Sognon. Olen ollut kerran aiemmin siellä työporukan kanssa syömässä ja katselin paikkaa sillä silmällä, että sinne voisi mennä myös jälkikasvun kanssa. Meitä oli 4 aikuista ja 3 teiniä ja tykkäsimme kovasti paikasta. Ruoka ja palvelu olivat ensiluokkaisen hyviä. Siellä oli ihana italialaisen korttelikapakan tunnelma. Täytyy seuraavaksi kokeilla paikan lauantaibrunssia!

Sapuskan jälkeen kävelimme keskustaan kohti Senaatintoria, siellä emme ole vielä koskaan uutta vuotta vastaanottaneet vaikka toistakymmentä vuotta jo Helsingissä on asustettu. Tungos oli aikamoinen mutta tunnelma hienosti "katossa". Ja kotiin pääsimme näppärästi metrolla ja taksilla ihan viimeiset kilometrit. 

Huomenna on paluu arkeen, onneksi lyhyt kahden päivän työviikko ja ensi viikollakin kevyesti vain 4 päivää töitä. Tämä on ollut hyvä loma, on ollut aikaa lepäillä ja puuhailla mielekkäitä asioita. Olen kerännyt voimia ja tiedän että tästä vuodesta tulee hyvä vuosi. Niin kun oli edellinenkin. Muutamia haaveita tässä on näpeissä ja uskon että nekin toteutuvat...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti