tiistai 5. marraskuuta 2013

KIDD.O

Törmäsin kaupan kassalla uuteen lehtituttavuuteen. Olen netissäkin tähän lehteen jossain törmännyt, kuullosti tuo nimi tutulta ja (lehti)hullu kun olen, niin eihän tätä voinut jättää hyllyyn. KIDD.O on uusi suomalainen lifestyle lehti. KIDD.O on ihan uusi konsepti, se näyttää hyvältä se on tuore, raikas, upea & todella PAKSU (276 sivua)!


Pääkirjoituksessa Anu Levy-Korvenkontio (Päätoimittaja) kirjoittaa näin: Ei ihan tavallinen! Tässä se nyt on: Kidd.O. Kahden äidin puolivallaton päähänpisto, joka roihahti intohimon liekkiin saaden heti uskomatonta tukea, kannustusta ja viestiä siitä, että tätä tarvitaan juuri tässä ja nyt!

Ihan oikeassa hän on! Vitsit että on kiva löytää erilaisia, omia, kunnianhimoisia, "pienten" ihmisten luovuuden tuotoksia. Nämä ovat juuri niitä asioita mistä minäkin vain haaveilen enkä mitään saa aikaiseksi. Kiva että joku saa! 

Lehti on suunnattu ehkä enemmänkin perheille joissa on pienempiä lapsia kun oma teinini, mutta esteettisenä naisena ja äitinä minä kyllä mielelläni tuon lehden luen, ja innolla odotan seuraavaa numeroa.

Kansien sisältä löytyy söpöjä kuvia ja ihania tunnelmia. Luettavaa näyttää löytyvän koko perheelle. Olen vain plärännyt lehden joten sen syvällisempää analyysiä en pysty vielä antamaan. En voi kuin kehoittaa teitä muitakin kipin kapin kiskalle tahi kauppaan tämä lehti ostamaan. Ei tätä oikein voi sanoin kuvatakaan, se pitää itse kokea. Tartu lehteen!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti