lauantai 24. elokuuta 2013

Loviisan Wanhat talot -vielä huomennakin. Menkää jos ehditte, ihana tapahtuma!

Loviisassa järjestetään vuosittain ihana idyllinen  Loviisan Wanhat Talot-tapahtuma. Me lähdemme sinne aina tunnelmoimaan taloja, sisustuksia, wanhoja tarinoita, ihania uuden ja vanhan kohtaamisia yms. Virallisesti tapahtuma on valtakunnalliset perinne- ja korjausrakentamispäivät.

Tapahtuman ensimmäisenä päivänä oli taas aivan mahtavat kelit. Aurinko paistoi koko päivän, ihanaa  viettää koko päivä taloja ihastellessa. 

Nyt jo neljättä kertaa suuntasimme Loviisaan. Siellä on paljon samoja taloja esillä kuten aikasempinakin vuosina. Yksi on aina ylitse muiden: Ringströms Gård, kohde numero 27. Suurimmassa osassa taloja oli kielto kuvata, harmi! Mutta onneksi LWT:n saitilla on kaikista kohteista tiedot ja kivat sisäkuvatkin niin halukkaat voivat käydä täällä kurkkaamassa kohteita sisältä. Tai jos huomiseksi ei vielä ole suunnitelmia niin hopi hopi: menkää Loviisaan!

Kaupungissa on kohteiden lisäksi tapahtuma viikonloppuna paljon muutakin toimintaa: kirpputoreja, antiikkimarkkinoita, vintagea, käsityökojuja... LWT-viikonloppu tuo kaupunkiin varmasti kivasti eloa ja oloa, pitäisi mennä joskus tavallisena viikonloppuna Loviisaan tutkailemaan paikkoja. Varmasti hieman eri tunnelma kun tuollaisena ihanana markkinahumu viikonloppuna jolloin kaupunki kuhisee ihmisiä.

Taas jäi kohteita katsomatta, ensi vuonna otamme huoneen Loviisasta ja kierrämme 2 päivää kohteita! Sen verran nälkää jäi taas vaikka kuutisen tuntia tänään pörrättiin siellä. 

Alla olevista kuvista KAIKKI sisäkuvat on otettu Ajurintalosta, jossa sai kuvata (patonkikuva on kahvilasta, en muista kohteen nimeä). Muuten kuvat on julkisivuista, kirppiksiltä yms.


Ps. Tapahtuma oli niin inspiroiva että kotiin tullessamme aloin järjestämään kylppärin paria kaaoskaappia ja sain hetkessä luotua paremmat fengshuit sinne, ihanaa!


6 kommenttia:

 1. Sama kukkakuva meillä todella näytti olevan. Kauniita kuvia myös sinulla.
  Näin muuten tuon saman koirista varoittavan kyltin ja kun en heti ottanut kuvaa siitä hukkasin sen paikan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ensi kerralla uudestaan, eiköhän koirakyltti pysy paikallaan seuraavan vuodenkin :D

   Poista
 2. Olinkin jo ihan ihmeissäni etteikö kukaan bloggaja huomannut meidän hienoa kirppistä. Täällä sentään muuan kuva. Kiitos niistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) kiitos kirppiksen järjestäjille, ja oli muuten ihanaa että sää salli molempina päivinä.

   Poista
 3. Kaunis kotikaupunki minulla. Mukavaa on katsella muiden ottamia hienoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loviisan on ihana kaupunki. Siellä kiva käydä aina fiilistelemässä ja tunnelmoimassa. Onnekkaita olette te loviisalaiset :)

   Poista