keskiviikko 10. marraskuuta 2010
Nuupahtavat yrtit
Keittiössä on aina rukolaa ja basilikaa "tuoreena". Kuvassa samana päivänä ostetut yrtit jotka näin syksy-ja talvisaikaan tuppaavat kupsahtaa parissa päivässä. Joskus on tullut yllätyksiä ja yrtit ovat säilyneet loppuun asti terhakkana. Kastelen niitä päivittäin ja rakkautta annan mutta siltin tupaavat ennen aikojaan nahistumaan. Joskus olen omaa multaankin istuttanut niitä, mutta eipä ole auttanut sekään sen enempää. Yhden kerran taimitarhalta ostettu basilika kesti koko kesän ja vähän syksyäkin.
Onko teillä mitään omia niksejä ja jippoja joilla saatte yrtit pysymään hyvänä?
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Hei! Ihana tämä blogi ja tuo sivupohja on tosi kiva:-))
VastaaPoistaKiitos paljon, valmis silmää mielyttävä pohja löytyi suht helposti!
VastaaPoistamulla on sama ongelma, saispa jonkun hyvän vinkin!
VastaaPoistaIltasanomista löytyi ratkaisu tähän ongelmaan. Aika kallis tosin. Mut jos olis tee-se-itse-nainen niin, vois ite väsätä tällaisen..
VastaaPoistahttp://www.iltasanomat.fi/asuminen/Puutarha%20keittiön%20pöydällä!/art-1288360109224.html
Jep, jotain "halvempaa" olisi keksittävä ;)
VastaaPoista