tiistai 25. kesäkuuta 2013

Oranssit lukulasit

Olen päässyt jo kiitettävään aikuisen naisen ikään kun olen "joutunut" turvautumaan LUKULASEIHIN. Vajaana nelikymppisenä on ihan kiva jo hommata rillit. En haluisi panostaa isoja summia laseihin ja siksi olenkin kuumeisesti etsinyt TYYLIKKÄITÄ, mutta halpoja laseja. Olen ostanut Honkkarista suht kivat mutta nekin on niitä samanlaisia kun kaikki muutkin lukulasit: pieniä ja kapeita. Haluaisin isommat ja värikkäät, tai mustat.

Sitten muistin että Malena bloggasi Sköna Claran alennusmyynnistä ja yhdessä kuvassa oli IHANIA Thorbergin lukulaseja. Ei muuta kun googleen etsimään muita jälleenmyyjiä kun Kokkola on hieman kaukana kotoota. Löysin valmistajan Ruotsista, voi että ne osaa kaiken niin paljon paremmin kun me. Laitoin viestiä nettisivujen kautta ja sain alle tunnissa vastauksen itse Lisbeth Thorbergiltä. Hän vinkkasi että laseja myydään Stockalla! Suuntasinkin suoraan töistä Stockalle ja Akateemisen alimmasta kerroksesta yhdeltä kassalta löytyi kourallinen määrä laseja. Väri vaihtoehtoja ei ollut liikaa ja harmittelin ettei päässyt heti testaamaan muita kuin muutamia värejä. Katsokaa täältä näitä ihanuuksia lisää. Aivan mahtavia! 

Ohessa vielä lopuksi pari räpsäisyä näistä omista laseista. Käytän yleensä kylmiä sävyjä, minulla on paljon lilaa, fuksiaa, harmaata, mustaa, mutta oranssia vaatetta ei yhtäkään. Kynsilakkaa on oranssina joten seuraavaksi kun lakkaan niin taatusti sipaisen oranssit lakat kynsilleni. Niin ja näitä laseja käytetään vain "ihmisten ilmoilla", ei kotona sohvalla tai nukkumaan mennessä peiton alla lukiessa ;). Tai sitten käytänkin... 2 kommenttia:

  1. On muuten tosi kivat! Voi vitsi, mun pitäis kans hankkia mutten ole saanut aikaiseksi… Oikein suututtaa kun en enää näe mitään pientä pränttiä. En kai millään suostu uskomaan, että lukunäkö on huonontunut eikä enää palaa ennalleen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, kivat on prillit. Minulla on vasta +1, siitä sitten suuntaa on vain ylöspäin ;).

      Poista