keskiviikko 7. elokuuta 2013

Helkamalla töihin, huh huh!

Olen aina kuvitellut että en voisi IKINÄ ajaa pyörällä töihin. Matkaa kotoota officelle on reilut 15 kilometriä. Kippas kappas, toisin kävi! Maanantaina alkoi työt ja tämä likka on joka päivä polkenut Helkamalla töihin! Huh että on hyvä fiilis. Tuli kesälomalla tavattua uusia ihmisiä ja saatua samalla uusia ajatuksia päähänsä. Hienoa että sain rykästyä itsestäni tämän uuden reippailun. Tarkoitus on pyöräillä vaan hyvän saan aikaan. Eli nythän on ihanteellista kun on vielä tosi lämmintä eikä vettä ole tullut kun tänään kotiin tullessa pari tippaa. 

En ole uskaltautunut välinekauppoihin. Sieltä löytyisi varmasti kivoja vaatteita, laukkuja, känny- ja pullotelineitä, saatikka ihan uusia polkupyöriä joilla pääsisi vieläkin näppärämmin perille. Poljen tuollaisella tavallisella naisten 7-vaihteisella Helkamalla. Ja jalassa on vapaa-ajan lenkkarit. Ainoa hieman häiritsevä juttu on tuo tavaroiden kuljetus, työvaatteet ja käsilaukku + muut tarpeelliset ovat aika painavia tuohon etukoriin. Pitäisi virittää tarakalle tukeva kori... Tai hommata jokin näpsäkkä reppu!

Ihanaa on ollut hikoilla kunnolla ja huomata että talvella murtunut jalkapöytäkin kestää tuollaista rääkkiä jo nyt. Pelotti hieman että miten kintun käy mutta ei mitään pahempia särkyjä ole tullut.

Matkalla on ihana ihailla LUONTOA. Olen paljon meren äärellä ja ajelen noita Itä-Helsingin siltoja pitkin. Meren tuoksu on ihana. Kulosaaren metroasemalla ma-aamuna oli "koira" vapaana. Hetken koiraa tuijottaessa tajusin että se olikin KETTU, ihanaa!


Kyllä tälläisiä maisemia kelpaa ihastella heti aamutuimaan. Tämä kuva on otettu tänään iltapäivällä kun ripsi pari pisaraa vettä ja oli muutenkin pilvistä, mutta todella lämmintä.

Laskin että olen viimeisen kolmen päivän aikana pyöräillyt 90 kilometriä! En ole ikinä pyöräillyt näin paljon. Jos ei tästä niin ei mistään saa sporttikärpäsen puremaa. Enkä muuten ole koskaan urheillut aamuisin, olen aina ajatellut että mitenkään ei jaksa. Hyvin jaksaa! Tosin joka ilta olen ollut todella poikki mutta se saattaa johtua myös loman jälkeisistä liian vähistä yöunista :)

Toivottavasti lämpimät ja kuivat kelit jatkuvat vielä pitkään!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti