sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Pullonkorkkien uusi elämä

Uuden Kuun Emilian postauksesta bongasin PicMonkeyn ja voi jestas että on kiva kuvankäsittely-ohjelma. Juuri tätä olen etsinyt kun Photoshopilla ei toivottavia tuloksia ole saanut. Tässä ensimmäiset harjoitelmat viikonlopun pihasisustuksista. 

Asettelin etupihalle kävelykadun puolelle kevätistutuksia ja olin ajatellut että oranssit purkit pitää jollain konstilla saada piiloon. Minulla on ennen ollut haketta jolla olen siistinyt purkkeja ja esim. pensasaidan multia, mutta mielessä oli jotain muuta. En vaan keksinyt että mitä se olisi, kunnes lumia luodessa takapihalla törmäsin meidän viinipullonkorkki-kokoelmaan. Iso Ilves-tölkki täynnä pullonkorkkeja huusi apua. Otin osan korkeista ja asettelin purkkien peitoksi. Kiva lopputulos tuli, tykkäsin!

Nyt alkoi lumisade joten pullonkorkit peittyvät, kastuvat ja varmasti homehtuvat... Mutta menköön :)
 

 

Viikonlopun työvälineet pihalla olivat kovassa käytössä. Näillä huhkin hiki hatussa lumia "naapurin" pihalle. Meillä on talonyhtiön pyykkitelineet naapurissa ja sinne viskasin jonkin verran lunta. Lumikasat pieneni huomattavasti pihalla ja nyt toivon että uusi lumi on vanhan surma. Kyllä se kevät sieltä vielä tulee! Vai tuleeko suoraan kesä kuten joku ennustaja oli ennustanut...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti