lauantai 13. huhtikuuta 2013

Arjen rutiinit ja jotain ihan uutta

Sitä aina välillä havahtuu huomaamaan että omassa elämässä on paljon arkisia rutiineja joista pitää kiinni. Heti aamusta töihin mennessä menen istumaan bussiin "omalle paikalle". Jos paikka on varattu niin ei päivä mene pilalle mutta aina sitä vähän naurahtaa mielessä kun harmittelee että hitsi, tuo meni minun paikalle istumaan. Kerran juttelin tyttären kanssa asiasta ja kas kummaa, hänen oma paikkansa on ihan sama kuin minun. Kuljemme eri aikaan aamuisin bussilla, (aikatauluista johtuen, tosin noloahan se olisi mennä samalla bussilla vaikka aiktaulu antaisi myöten, heh) joten oli hauska huomata että olemme toisistamme tietämättä valinneet saman oman paikan.  

Sama juttu työpaikan ruokalassa, porukat menee "omille paikoille istumaan", jumppasalissa jokaisella on omat paikat, ruokakaupassa valitsen oman kassan jne. Rutiinit on kiva juttu, mutta välillä on kiva rikkoa niitä. Olen leivän puputtaja ja tänä aamuna ajatelin rikkoa aamupalarutiinin. Tein kahvin kaveriksi appelsiini-banaanilautasen johon ripottelin kanelia päälle. Slurpsis oli hyvää enkä ikävöinyt leipää ollenkaan.

Ihan sentään rutiineja en romukoppaan ole tänä viikonloppuna heittänyt. Viikonloppu "alkoi" eilen kun sihautin Coronan auki ja sujautin pullon suusta limen sinne sihisemään. Ihana perjantairutiini josta on kiva pitää kiinni. Ja sitä ennen kävin postissa hakemassa uusimman LivBoxin jossa oli jotain uutta ja jotain vanhaa. Pidin sisällöstä, taaskin. Ja tottakai, boksi piti avata heti postin pihalla, en malttanut odottaa kotiin asti.

Ps. Picmonkey sai taas kyytiä. Olen aina ollut hieman hupsu ja pidän siitä että elämän ei tarvitse olla niin vakavaa. Välillä sitä miettii omaa ikää ja käyttäytymistä sen mukaisesti mutta who cares?! Tässä taas asiallisia vajaan nelikymppisen kuvasaldoa joihin on pitänyt liittää sydämiä & tekstiä. Kaikkia ihania juttuja sieltä Picmonkeystä löytyy!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti