torstai 11. heinäkuuta 2013

Odd Mollyä Hietsussa, ohhohhhoh!

Oltiin tänään viettämässä helteistä myyntipäivää Hietsussa. Täytyy kyllä sanoa että odotimme hieman vilkkaampaa päivää, mutta sentään 2 banaanilaatikollista kevyempänä tulimme takaisin. Olemme olleet vuoden sisällä itsepalvelukirppiksillä myymässä roipetta ja nyt alkaa ilmeisesti olla jo siinä pisteessä tuotteet että kenellekään ei meinaa enää kelvata. Taidan heittää vaatteet Fida-pusseihin ja tavaroille keksiä jonkin muun lahjoituskohteen.

Ihanaa oli käydä ylipäätänsä pitkään aikaan Hietsussa. Ihan hävettää kuinka vähän siellä on viime vuosina tullut käytyä. Ei vaan ole saanut aikaiseksi mentyä. 

Muutama yllätys löytyi. En ole ikinä vielä törmännyt Odd Mollyihin kirppiksellä. Parit paidat löytyi mutta jäi rekkiin. Toinen silkkipaita olisi irronnut 12:sta eurolla mutta sitä koristi niin komeat hikilaikut että en uskaltanut ottaa riskiä ja ostaa jos laikut ei silkkikainaloista olisi kadonneet. Paidassa oli muutakin tahraa siihen malliin että en viitsinyt ostaa. Toisessa myyntipöydässä oli myös parit Mollyt mutta mallit eivät viehättäneet niin nekin jätin sinne. Mutta se että törmäsin niihin kirppiksellä oli  kiva juttu. Olen vain Huuto.netissä niihin törmännyt (ja toki myös uutena kaupassa, heh). 

Tahroista tuli muuten mieleen että kuinka "likaisia" vaatteita/ tavaroita suostutte ostamaan kirppikseltä? Itse vien vain puhdasta myyntiin, sellaisia mitä itsekin haluaisin ostaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti