tiistai 5. maaliskuuta 2013

Vähän jätskiä ja kuvankäsittelyä iPhonella

Hirveen näppärää on napsia luurilla kuvia ja leikkiä Snapseedin kanssa. Tässä viimeisin lopputulos: puoliksi juotu kuppi kahvia ja jätskiä söpössä pikku Origo-kulhossa. I <3 Arabia & finnish design muutenkin. 
Välillä sitä miettii että miten ennen pärjäsi kun ei ollut älypuhelinta käytössä?! Nyt on helppo napsia kuvia, käydä tsekkaamassa netistä joku yksityiskohta mihin törmää esim. lehteä lukiessa ja vaikka keskustelussa jossa osalliset eivät muista/ tiedä jotain yksityiskohtaa. Esim. jonkun näyttelijän ikää, puolisoa, syntymäkaupunkia tai muuta todella tähdellistä tietoa mikä on saatava siltä seisomalta tiedoksi. 

Hyvinhän sitä pärjäsi ennen ilman kännyköitä mutta kyllä minä ainakin olen niin riippuvainen tuosta kapulasta että en haluaisi olla siitä erossa. iPhone on mun lisämuisti ;) ja ääretön tietopankki joka kertoo kaiken mitä haluan tietää heti just nyt. Vaihtoehtona voisi olla söpö muistivihko johon voisi aina kirjata asiat joista pitää ottaa selvää ja palata niihin sitten myöhemmin kun sen aika on. 

Valloittavan ihanaa maaliskuun alkua kaikille ja kevättä kohti, päivä on jo todella pitkä! Hurraa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti