sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Harmaafuksia rakastaa myös lilaa

Blogini nimi on Harmaafuksia koska pidän väreistä, erityisesti fuksiasta ja harmaasta. Nyt esittelen lisää värejä joita rakastan. Lila on ihan ykkönen kuten kuvasta huomaa. Ranteessa rakas Mondaine-rannekello jossa tosin ei lilaa ole ollenkaan. Kynsilakka ja rannekoru hoitavat lilan puolen tällä kertaa.

Elämä ilman värejä olisi aika tylsää vaikka mustavalkoisuuskin on omalla tavallaan kaunista. Ja onhan mustakin väri, itselläni on paljon mustia vaatteita ja lapsukainen usein kyseleekin että minne hautajaisiin olet tällä kertaa menossa kun taas on päällä vain mustaa. Yritänkin koruilla, kynsilakalla, meikillä ja kaikella muulla luoda väriä elämään jos vaatteet ovat vallan mustia.

Käytättekö te vaatetuksessa ja esim. sisustuksessa samoja värejä? Onko teillä kausia jolloin käytätte tiettyä väriä vai suosikkivärit kesät/talvet?

2 kommenttia:

  1. Onpa sulla upeat kynnet!
    Mä käytän vähän mustaa. Varsinkin pukeutumisessa. Eniten ulkovaatteissa ja kengissä. Aika vähän myös sisustuksessa.

    Mun lemppari varmaan vaatetuksessa on sininen, kun olen aina farkuissa. Mutta muuten pidän väreistä. Ehkä kuitenkin sisustuksessa enemmän.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kynsistä, vahvat luonnostaan joten niitä on helppo lakkailla. Pitäisi tuota vaateskaalaa vähän värittää, pois siitä mustasta.

    VastaaPoista