keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

The Liebster Award

Kiitos Lady of The Messille blogihistorian ensimmäisestä haasteesta.
Tässä The Liebster Award -haasteen tarkoituksena on saada näkyvyyttä pienemmille blogeille ja haastaa mukaan alle tuhannen lukijan blogeja. Se keneltä haasteen saat, on keksinyt itse 11 kysymystä ja vastaavasti sinä keksit 11 kysymystä heille, joille haasteen laitat eteenpäin.


Minä jatkan haastetta omalla pikku säännölläni, samoilla kysymyksillä kuin itse sain, ja haastaan tähän mukaan kaikki jotka tämän postauksen lukevat :)
1. Mistä sait idean perustaa blogin?
Harmaafuksia sai alkunta kun jouduin vuonna 2010 yllättäen työttömäksi. Olin löytänyt blogit  samana vuonna, ja ahmin niitä yömyöhään kun aamulla ei tarvinnut herätä aikaisin. Sitten aika kypsyi ja ajattelin että voisin alkaa itsekin jotain tekstiä ja kuvaa tuottamaan. Halusin kehittää itsenäni, etten ihan vallan höpsähtäisi ja siksi aloin naputtelemaan tekstiä ja räpsimään kuvia. Pidän käsitöistä yms. näpertelystä, niin mietin, että olisi kiva jakaa ajatuksia ja kuvia. Blogia olen päivittänyt aina laiskanlaisesti. Ja sama tahti jatkuu edelleenkin, varsinkin nyt kun opiskelen työn ohessa.
2. Entä mistä sen nimi kumpuaa?
Harmaafuksia sai nimensä kahdestä väristä joista pidän. En tiedä miksi keksin nimieksi kaksi väri?! Välillä olen miettinyt että olisin halunnut ehkä nokkelamman tai syvällisemmän nimen, mutta tällä nyt mennään. Siinä on kiva saundi :)

3. Mitä seuraat televisiosta?
Kauniita ja Rohkeita (KYLLÄ, olen seurannut alusta asti ja aina vaan jaksan ottaa NAUHALLE ja katson päivän päätteeksi). Jos en joka päivä ehdi tai muista katsoa, niin voi hyvin myös pikakelata. Tai vain katsoa jakson nimen niin pysyy kartalla kuitenkin, hih.

Olen aika kaikkiruokainen tv:n suhteen. Nykyään aikaa on todella vähän niin Kaunareiden lisäksi en aktiivisesti seuraa monia ohjelmia. Voice of Finlandia olen seurannut, upeita laulajia. Mutta siihen ne aktiiviset ohjelmat jäävätkin. Jos olisi enemmän aikaa katsoisin sisustusohjelmia, hömppää, elokuvia... Enemmänkin siis viihteellistä, vaikkakin dokkariesta ja asiaohjelmista myös pidän.

4. Mikä on lempilehtesi, oletko tilaaja?
Rakastan lehtiä! Onneksi saan työn puolesta ahmia aikakausilehtiä mielin määrin ;). Minä myös tilaan lehtiä, ja ostan irtonumeroita! Kotona on aina hurjia lukemattomia ja luettuja lehtipinoja. Paperin rapistelu on kivaa, mutta myös näköisversioiden lukeminen padilta on mukavaa vaihtelua välillä.

5. Tennarit vai korkkarit?
Tilanteen mukaan, mutta ehkä mieluummin tennarit. New Balancet ovat ihan parhaat!

6. Mihin aikaan palaisit, jos saisit elää viikon elämästäsi uudestaan?
En halua elää mitään aikaa uudestaan, vaikka monia sellaisia hetkiä on jotka olisi kiva kokea uudestaan.

7. Pelottavin kokemuksesi?
En muista mitään tiettyä, vaikka hirmu säikky olen :D
8. Mieleenpainuvin kommentti blogiisi?
Kaikki ne muutamat joita tänne on tullut, ei ole montaa kommentia ja kaikista tulleista olen ikionnellinen.
9. Suomen kivoin kaupunki?
Helsinki <3

10. Joulu vai juhannus?
Ei niitä voi verrata, sekä että. Mutta joulussa on kyllä enemmän tiettyä tunneta yms. jota aina innokkaana odottaa. Mutta juhannus myöskin on ihana juhla. Pidän traditioista, ja nautin aina jouluista, juhannuksista yms.
11. Kuuluuko ensi kesääsi/yleensä festarireissu?
Ei kuulu festarireissu suunnitelmiin. Ruisrokit ja Provinssirokit on 90-luvulla hoidettu, heh!