torstai 31. lokakuuta 2013

Olo ystävien seurassa jatkuu - Radio Helsinki sai radioluvan!

Radio Helsinki on minun lempiradio! Olisi ollut sääli jos sen toiminta olisi lakkautettu. Onneksi tänään tuli iloisia uutisia kun Valtioneuvosto myönsi Radio Helsingille radioluvan. Uusi taajuus Helsingissä tulee olemaan 98,5 ja Hyvinkäällä 94,4. 
Innolla odotan uutta Radio Helsinkiä, lehti- ja nettijuttuja lueskellessa olen saanut sellaisen käsityksen että Pro Radio Helsinki haluaa kehittää kanavaa kovasti. Tehdä ihan uudenlaista kaupunkilaisia lähellä olevaa radiota. Mietin kun kävin jokunen aika sitten Suvilahdessa polkupyöräilijöiden aamiaisella, että se olisi ollut oiva tilaisuus jossa uusi Radio Helsinki olisi varmasti ollut tekemässä juttua. Mitähän kaikkea kivaa sieltä on tulossa?! 
 
Täältä  pääset kuuntelemaan netin kautta Radio Helsinkiä, enjoy!

keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Laiskaa tukkajuttua

Ihastelen aina pitkähiuksisia leijonanharjoja naisilla. Niitä jotka föönaavat, puunaavat ja viitsivät aamuisin laittaa hiuksia... Minullekin on aika hyvin tukkaa suotu, mutta laiskuus iskee aina aamuisin. Nuttura on helppo pelastus ja tänä syksynä löysin nämä "puhelinrenkulat" joilla saa lyhyemmästäkin tukasta tosi kivan nutturan kieputettua.



Muisto kesältä! Mitä isot edellä sitä pienet perässä. Meidän perheessä on 2 nutturapäätä. Tosin tytär kyllä nykyään aamuisin puunaa kuontaloa & hiuksia sinä aikana kun minä luen Hesaria :). 

Välillä yllätän itseni ja puleeraan arkiaamuisin hiuksia. Parhaan tuloksen saan kun kähertelen Remingtonin Volymizerilla. Sillä saa ihan parasta jälkeä. Helposti ja nopeasti tyveä kohotettua ja latvoja siloitettua loivilla kiharoilla. Suosittelen! Rillalta aikanani vinkin bongasin. 

Miten kauan käytät aikaa hiusten laittamiseen aamulla? Kuinka monta tököttiä tulee käytettyä?

tiistai 29. lokakuuta 2013

Photoshop & järki

Ohhoh, täällä on ollut hiljaista. Olen viettänyt sitku-blogielämää. Lueskellut vain muiden blogeja ja mielessäni marissut omaa saamattomuuttani. En ole taaskaan saanut aikaiseksi tuottaa mitään sisältöä tänne. Noh, on ollut pimeää, ei ole saanut hyviä kuvia. On ollut "kiireitä". Kuitenkin joka päivä ottaa päähän kun ei ole saanut aikaiseksi "Harmaafuksata" ;). Hyviä tekosyitä. Yritetääs taas olla ahkerampia.

Blogin sisältöä, perusajatusta olen myös miettinyt. Haluanko tästä sellaisen että joku tätä seuraisikin, kyllä haluaisin. Miten tästä sellaisen saisi?! Noh, kannattaisiko olla aktiivisempi? Kyllä kannattaisi. 

Ajattelinkin että jos en aina räpsi itse kuvia niin voisin alkaa myös ehkä hiemän syvällisemmin(kö) jotain täällä raapustaa. Siitäpä tulikin mieleeen Photoshop.

Viime aikoina olen törmännyt netissä "Photoshop"-naisiin. Myös esim. Kemikaalicoctailin Noora on paljon kirjoitellut aiheesta. Kritisoinut yliampuvaa kosmetiikkamainontaa.

Aihe on tärkeä ja hyvä että siitä puhutaan, mutta minusta vieläkin tärkeämpää olisi opettaa näille tuleville kuluttajille (esim. nuorille tytöille) myöskin kriittisyyttä. Juurikin sitä että kaikki mitä lehtien kansissa esitellään ei ole totta. Itse en lähtisi poistamaan ja taistelemaan yliampuvaa Photoshoppausta vastaan vaan mieluummin menisin pintaa syvemmälle. Olenkin omalle tyttärelle opastanut pienestä pitäen että esim. ripsivärimainosten ripset eivät ole oikeasti tuolla ihmisellä tuollaiset yms. Ja häntä lähinna huvittaakin yliampuvat kosmetiikkamainokset, eikä hän oleta että saa metrin pituiset ripset kun käyttää xx-ripsiväriä.


Ja tässä esimerkki Photoshoppaamattomista ripsistä :)